Wanita Ini Dituduh Isteri PEROSAK Rumah Tangga. Puncanya Buat Ramai TERKESIMA !!!

| May 25, 2017 | 0 Comments

Wanita Ini Dituduh Isteri PEROSAK Rumah Tangga. Puncanya Buat Ramai TERKESIMA !!! | Zaman sekarang ini, pelbagai kisah rumah tangga yang kita dengar saban hari. Hampir kebanyakkannya disebabkan media sosial.

Terbaru, kisah seorang wanita yang dituduh sebagai perosak rumahtangga oleh seorang wanita lain apabila suami wanita tersebut telah meninggalkan komen pada gambarnya. Eh, tinggalkan komen pun sudah kena tuduh wanita perampas? Terbalik pula bukan? Boleh baca chat di bawah ni.

Pelik betul kan? Yang pasti kes ini benar-benar terjadi, bukan seperti perbualan palsu pemberi testimoni. Sepatutnya, wanita yang sudah berkahwin ini perlu menegur perbuatan suami dahulu, bukanlah sebaliknya. Ini tidak, suami dia yang menggatal dengan orang lain, orang lain yang dituduhnya merosakkan rumah tangga.

Ibarat anak kecil yang makan gula-gula sampai kerosakan gigi, dimarahkannya penjual gula-gula itu kerana menjual gula-gula.

Manakala untuk si suami pula, pantang lihat wanita yang berkulit putih dan berdahi licin terus merenyam. Awak perlu ingat yang awak itu bukanlah bujang lagi. Jadilah suami yang gentleman dan penyayang, barulah rezeki masuk melimpah ruah. Ye dok?

Sumber : Oh My Media

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *